Tilbage til spørgsmål og svar

Hvordan kan jeg ændre mine oplysninger?

Under “Indstillinger” har du mulighed for at ændre de oplysninger, du selv har indtastet. Hvis du skifter adresse, får vi automatisk besked om det.

Ønsker du at ændre informationerne for din virksomhed, skal du gøre dette på Virk. Du kan rette dem ved at logge ind, og klikke på "Ret oplysninger".

Hvis du har ændret en oplysning, men ikke kan se det i CVR på Virk, kan det skyldes en fejl i deres systemer. I så fald plejer de at rette fejlen i løbet af et par dage, hvis du sender dem følgende oplysninger til Erhversstyrelsens kundecenter:

• Virksomhedens CVR-nummer
  • Dine kontaktoplysninger
  • Beskrivelse af den fejl, du oplever

Du skal være opmærksom på, at såfremt du ændrer oplysningerne, sådan at du ikke længere lever op til Lunar Business Brugerbetingelser, kan vi være nødsaget til at lukke din konto. Du kan læse vores brugerbetingelser her.