Tilbage til spørgsmål og svar

Jeg har fortrudt, og ønsker ikke længere at være bruger af Business Grow. Hvordan nedgraderer jeg til Business Solo? 

Du kan nedgradere til Business Solo fra både profil - og produktsiden. 

Når du accepterer nedgraderingen, mister du adgang til følgende,

  • Deaktivering af Grow Premium-kort. Virtuelle kort vil også blive lukket.
  • Ekstra konti lukkes 
  • Deaktivering af forsikring
  • Grow Features som Expense Management

Du skal skal desuden være opmærksom på, at nedgraderingen først træder i kraft ved abonnementets udløb. Såfremt du har bestilt Business Grow d. 1.1.2020, opsiges abonnementet først d. 1.1.2021.