Apple Pay

Betal nemt med mobilen

Føj dit Lunar-kort til Apple Pay, og få nem og sikker kontaktløs betaling på dine Apple-devices.

• Betal nemmere og hurtigere end nogensinde med Apple Pay

• Sikker betaling - Apple gemmer eller deler ikke dine oplysninger

• Kontaktløs betaling gør det mere sikkert at betale

Hurtigt i gang med Apple Pay

1. Åbn Lunar-appen
  2. Vælg fanen “Kort” og “Tilføj Apple Pay”. Følg vejledningen
  3. Nu er du klar til at betale med Apple Pay

Så nemt er det at bruge Apple Pay

Du kan bruge Apple Pay alle steder, der har kontaktløs betaling. I en butik holder du din iPhone hen til terminalen ligesom et betalingskort.

Shopper du på nettet eller i en app, klikker du på Apple Pay, vælger betalingsmetode og bekræfter din ordre.