Betal senere

UDSKYD ELLER SPLIT DIN BETALING

• Udskyd eller split op til 10.000 kr.

• Fleksibelt og gennemskuelig

• Fast pris - ingen skjulte gebyrer

Med Betal Senere skal du ikke længere frygte at tjekke din konto sidst på måneden. Få mere fleksibilitet i din økonomi, når du køber, og når der dumper uforudsete regninger ind i din e-Boks.

Få din konto back on track

Du har sandsynligvis prøvet det: At bruge Visa-kortet en gang for meget eller at betale en helt uoverskuelig regning. Det kan virkelig mærkes på kontoen. I de situationer kan vi hjælpe dig med at få mere luft i økonomien.

Med Betal Senere kan du udskyde en betaling til måneden efter eller splitte den over 3, 6 eller 12 måneder. Og det gælder helt op til 10.000 kr.

Når du fx har lavet et køb eller betalt en høj regning, sætter vi bagefter pengene ind på din konto som en kredit til en fast pris. Det er nemt, fleksibelt og gennemskueligt.

Udskyd eller split tilbage i tiden

Du kan udskyde eller splitte transaktioner, der er helt op til 30 dage gamle.

Det giver dig større råderum, hvis det pludselig brænder på, eller hvis din konto lider under en udgift, du har haft for et par uger siden.

Frihed til at vælge

Du har frihed til at udskyde eller splitte betalingen, uanset om det er en ny computer, en stor indkøbstur, en elregning eller noget helt andet. Betal Senere dækker alle typer udgifter.

Og når du køber, er det ikke kun hos bestemte forhandlere, at du kan vælge at betale senere. Du kan gøre det med langt de fleste køb både online og offline.

Ingen ubehagelige overraskelser

Med Betal Senere får du fuld transparens. I appen kan du nemt beregne, præcis hvad det vil koste at udskyde eller splitte din betaling.

Og med notifikationer hjælper vi dig med at holde styr på pengene, så du altid ved, hvad og hvornår du skal betale.

Vi ønsker også at gøre det så nemt for dig som muligt at komme af med din kredit igen. Har du lidt ekstra penge på bogen, kan du derfor altid afbetale mere - og samtidig spare på renterne.

SÅDAN FÅR DU BETAL SENERE

• 1

Tilmeld dig Lunar
 gratis

Hent Lunar-appen, og tilmeld dig på få minutter. Du får får en konto, et stilet sort Visa-kort og Danmarks bedste bank-app. Det er gratis, og du kan sagtens bruge os som din bank nummer to.

• 2

Ansøg om Betal Senere

Når du er tilmeldt Lunar, ansøger du i appen. Du skal svare på nogle spørgsmål om din økonomi, og du må ikke stå i RKI. Vi forventer at give dig svar på ansøgningen indenfor 24 timer.

• 3

Vælg den betaling, du vil udskyde eller splitte

Når du er blevet godkendt til Betal Senere, er det nemt at aktivere. Du vælger bare den transaktion, du vil udskyde eller splitte, og så får du pengene ind på kontoen med det samme.