Fælleskonto

DEL KONTO, UDGIFTER og OPLEVELSER

Med en Lunar-fælleskonto er det nemmere, sjovere og mere engagerende end nogensinde at dele økonomi. Slip for besvær med at splitte regningen og sende penge frem og tilbage - og undgå diskussioner om, hvem der skal betale hvad.

• Del konto med op til 10 andre, og få et Visa-kort hver

• Slip for at overføre og opkræve penge fra hinanden

• Styr pengene med emojis og kommentarer

Del udgifter med dine yndlingsmennesker

Hvis der er noget, der kan ødelægge den gode stemning, så er det, når du skal dele regningen op med dine nærmeste eller opkræve penge fra dem.

Lunar-fælleskontoen er til dig, der helst vil undgå den slags besvær. Den gør økonomi nemt og sikrer, at I bidrager ligeværdigt. Få en mad- eller budgetkonto med din kæreste, en rejsekonto med din loge eller en oplevelseskonto med din familie.

Slip for bekymringer om, hvordan I skal splitte udgifterne, undgå overførsler og pengeopkrævninger, og brug fælleskortet, når I er ude sammen.

Gør drømme til virkelighed sammen

Findes der noget mere værdifuldt end gode oplevelser med dem, du holder af? Ofte kræver de bare lidt flere penge på kontoen, og det kan sætte en stopper for de minder, du gerne vil skabe.

• Fælleskontoen kan hjælpe med at gøre drømme til virkelighed - uanset, om det er en storbyferie med dine venner og veninder eller et lejlighedskøb med din kæreste.
  • Brug kontoen som opsparing, og læg lidt for lidt penge til side i fællesskab. Vær sammen om at spare op til ferien, middagen, lejligheden eller bilen, og nå målet, før I aner det.

Styr pengene med emojis og kommentarer

Lunar-fælleskontoen er meget mere end en konto. Det er et univers, som gør økonomi sjovt og engagerende, og som giver dig og din gruppe det bedst mulige overblik over jeres penge.

Kommentér på transaktioner. Sæt farve og billede på kontoen. Brug likes og emojis. Og få en notifikation, når I hver især bruger jeres kort.

Fællesskabet med dine yndlingsmennesker er ikke kun uden for appen, men også inden i den, og det gør det nemmere at styre pengene sammen.

Del konto med op til 10 andre

Vil du dele en konto med din kæreste, loge, dine søskende eller måske din vinklub? Du bestemmer. Få en fælleskonto med én eller helt op til 10 andre Lunar-brugere, som du stoler på - og få et Visa-kort og et virtuelt kort til alle i gruppen.

Fælleskontoen kan oprettes af dig, der har Lunar Premium eller Lunar Pro. Resten af din gruppe kan være med, uanset om de er standard-, Premium- eller Pro-brugere.

SÅ NEMT FÅR DU EN FÆLLESKONTO

• 1

Tilmeld dig Lunar

Hent Lunar-appen, og tilmeld dig Lunar Premium eller Pro på få minutter. Du kan sagtens bruge os ved siden af din nuværende bank.

• 2

Opret din fælleskonto

Når du er tilmeldt, opretter du din fælleskonto i appen med et swipe.

• 3

Inviter dine yndlingsmennesker

Det er nemt at invitere dem, du vil dele din konto med. Du sender bare et invitationslink fra appen til modtageren. Hvis du sender invitationen til en, der ikke har Lunar, bliver han eller hun guidet til at hente appen.

Få svar på dine spørgsmål