PROJECT BLUE

RENS HAVET MED DIT LUNAR-KORT

Med Project Blue har det aldrig været nemmere at gøre en forskel for miljøet. Få en gratis konto, og rens de nordiske have for plastik, når du bruger dit Visa-kort. Se effekten direkte i appen - liter for liter, plastik for plastik.

• Gratis konto og visa-kort

• Rens havet kun ved brug af dit kort

• Appen der giver dig kontrol over dine penge

Fjern plast i havet med et swipe

Forestil dig, hvordan de nordiske have ville se ud, hvis ikke de flød med plastikflasker, takeaway-emballage, engangskaffekrus og olierester.

Bliv en del af Project Blue, og vær med til at sikre rent havvand og redde dyreliv. Hver gang, du bruger dit Visa-kort, støtter du havskraldespande, som renser havet i Danmark, Norge og Sverige. Alt, du skal gøre, er at aktivere Project Blue med et swipe i appen.

For kun 1 kr. pr. 1000 kr., du bruger, kan du gøre en forskel for miljøet. Med 1 kr. renser du 2879 liter vand. Og vi lægger 2% oveni alle dine bidrag, så de bliver endnu større.

Sådan fungerer Project Blue

Forstå, hvordan Lunar renser havet i samarbejde med Seabin.

• 8000000 tons

Plastik havner i verdenshavene hvert år

• 2025

I dette år vil der være 1 ton plastik i havet for hver 3 tons fisk

• 95 %

Af alt plastik bliver kun brugt én gang

Godt for miljøet - godt for dine penge

Med Project Blue får du en gratis konto, et stilet sort Visa-kort og/eller et virtuelt kort og Danmarks bedste bank-app. Du gør ikke kun noget godt for miljøet. Du gør også noget godt for din økonomi.

For er du træt af minus på kontoen? Har du svært ved at spare op? Eller drømmer du om flere rejser? Uanset hvad, vil du få stor gavn af Lunar.

Få overblik og kontrol over dine penge, og få råd til mere med appens revolutionerende nye features. Styr pengene nemmere, hurtigere og smartere end nogensinde. Prøv os helt uforpligtende - uden at forlade din gamle bank.

Gratis konto og rent havvand - ja tak

Se den forskel du gør

Vil du gøre en forskel for miljøet? Men har du svært ved at se, om det overhovedet hjælper? Så er Project Blue ideelt. Her er det tydeligt, hvilken forandring du skaber, allerede fra dag 1.

I appen kan du se, hvor meget vand, du renser, og hvor meget plastik det svarer til - hver gang du bruger dit kort. Og du kan også se, hvor meget vi renser tilsammen. Du er med andre ord aldrig i tvivl om, hvilken effekt din indsats har på miljøet.

Sæt skraldespande i de nordiske have

Det er langt mere motiverende at gøre en indsats for miljøet, når det er noget, du kan relatere til. Dét kan du med Project Blue.

40% af dit bidrag går til arbejdet med eksisterende havskraldespande i Danmark, Sverige og Norge. 60% går til at finansiere nye havskraldespande. Skraldespandene - eller Seabins, som de også kaldes - styres af vores prisvindende samarbejdspartner Project Seabin.

Når vi sammen har renset 240 millioner liter vand, sætter vi en ny havskraldespand i Danmark. Og når vi har renset 480 millioner liter mere, sætter vi en i Sverige og Norge.

Lille indsats - stor effekt

Med Project Blue bliver du en del af et community med en klar mission og et fælles mål. Vi er 300.000 Lunar-brugere. Tænk, hvilken forskel vi kan gøre sammen.

En lille indsats fra os alle giver samlet set stor effekt. Det bliver til mange liter renset vand og rigtig meget fjernet plastik. Følg udviklingen i din Lunar-app minut for minut.

SÅ NEMT BLIVER DU EN DEL AF PROJECT BLUE

• 1

Tilmeld dig Lunar
 gratis

Hent Lunar-appen, og tilmeld dig på få minutter. Det er helt uforpligtende. Du kan sagtens bruge os som din anden bank uden at forlade den, du har nu.

• 2

Vælg dit bidrag

Når du er blevet godkendt til Lunar, vælger du dit bidrag i appen. For kun 1 kr. pr. 1000 kr., du bruger, kan du rense 2879 liter vand.

• 3

Aktivér Project Blue med et swipe

Det har aldrig været nemmere at hjælpe miljøet. Du skal bare aktivere Project Blue med et swipe i din app. Så gør du en forskel, hver gang du bruger dit Visa-kort.

Skift dit fysiske kort ud med et virtuelt

Vil du gøre endnu mere for miljøet? Sammen med din gratis Lunar-konto kan du vælge at få et virtuelt kort i stedet for et fysisk. Det virtuelle kort findes kun elektronisk i din Lunar-app.

Du kan bruge kortet online, eller du kan knytte det til Apple Pay eller Google Pay og shoppe med det i fysiske butikker. Kortet er ikke bare miljøvenligt - det sikrer dig også bedre mod kortmisbrug, fordi kortets tre-cifrede sikkerhedskode ændres hver time