Tilbage til spørgsmål og svar

Hvordan bestiller jeg Pro, hvis jeg har Premium?

Du kan opgradere til Pro i appen. Hvis du opgraderer, vil dine Premium-konti blive flyttet med over. Har du yderligere konti på abonnement, vil de også blive flyttet med over. Dog bliver max fem konti flyttet med over. Har du flere konti, vil de fortsætte på abonnement.