Tilbage til spørgsmål og svar

Hvordan håndteres betaling for ekstra konti hvis jeg lukker mit Premium?

Hvis du lukker Premium vil alle ekstra konti overgå til abonnementsbetaling. Med Premium er 2 ekstra konti inkluderet i prisen. Så hvis du som Premium bruger åbner ekstra konti og derefter lukker Premium, vil du blive trukket 9 DKK per ekstra konto.