Tilbage til spørgsmål og svar

Terminering

Hvis du gerne vil låse op for dine midler igen, kan dette gøres i indstillinger under selve produktet. Det koster 1 % af det samlede beløb at få dem udbetalt før tid, og vil foregå over en periode på 31 dage.