Tilbake

Hva gjør jeg hvis jeg mister enheten jeg har Google Pay på?

Du må sperre kortet ditt så snart som mulig ved å ringe til oss på +47 23 96 90 00. Vi er her for deg alle hverdager fra 9-23 og helger fra 10-14.

Alternativt kan du sendde oss en e-post på support@lunar.app fra mailen som er tilknyttet kontoen din, så hjelper vi deg via mail.

Kortnummeret som er registrert i Google Pay er et “token” (et fiktivt kortnummer), og det er mulig å bare sperre dette fiktive kortnummeret, så unngår du å måtte bestille et nytt fysisk kort.

Du kan også bruke “Finn enheten min” for å spore telefonen og låse den for bruk. Kontakt Googles Support for mer info.