Tilbake

Hva skjer med kortene mine hvis jeg avslutter Premium?

Standard-kortet ditt mister Premium-funksjonene sine, men forblir aktivt og kan brukes som et Standard-kort igjen. Alle Premium-kort blir sperret og kan ikke aktiveres igjen. Hvis du ikke lenger har Standard-kortet ditt, kan du bestille et nytt via appen.