Tilbake

Hvordan bestiller jeg Pro hvis jeg har Premium?

Du kan oppgradere til Pro i appen. Hvis du oppgraderer, flyttes Premium-kontoene dine med over. Hvis du har flere kontoer på abonnementet, flyttes de også over. Imidlertid vil maksimalt 5 kontoer bli flyttet over. Hvis du har flere enn 5 kontoer, vil de fortsette å bli belastet kontoen din som før.