Tilbake

Hvordan håndteres betalingen for ekstra kontoer hvis jeg avslutter Premium?

Med Premium er 2 ekstra kontoer inkludert i prisen. Hvis du avslutter Premium, overføres disse kontoene til abonnementsbetaling. Pris for dette finner du her.