Tillbaka

Hur beställer jag Pro om jag har Premium?

Du kan uppgradera till Pro i appen. Om du uppgraderar kommer dina Premium-konton flyttas över. Om du har ytterligare konton på abonnemang kommer de också att flyttas över. Dock kan max fem konton bli överflyttade. Om du har fler konton kommer de fortsätta att bli debiterade från ditt konto som tidigare.