Tillbaka

Hur gör jag en överföring från mitt konto?

Du gör en överföring till ett annat konto på följande sätt:

• Tryck på "Överföra"
  • Välj "Överföring till annan bank"
  • Skriv in clearingnummer och kontonummer till den andra banken
  • Godkänn betalningen

Observera att du har ett danskt IBAN-konto hos Lunar - därför genomförs överföringen som en internationell överföring. Det tar mellan ca 2-4 arbetsdagar innan pengarna finns tillgängliga hos mottagarbanken. Lunar tar ingen avgift för överföringen men mottagarbanken kan ta ut en avgift för att ta emot överföringen.