Överföringar

Här kan du läsa vanliga frågor och svar om överföringar till och från Lunar.

Kasper avatar
Skrivet av Kasper
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Såhär gör du en överföring

1. Logga in i Lunar-appen.

2. Tryck på "Betalningar" i bottenmenyn.

3. Tryck på “Överför”.

4. Skriv in clearing- och kontonummer till den andra banken.

5. Tryck på “Fortsätt”.

6. Ange belopp.

7. Tryck på “Klart”.

8. Ange meddelande till dig själv och till mottagare (Detta är frivilligt).

9. Godkänn överföringen genom att svepa pilen över skärmen från vänster till höger i pilens riktning.

Här hittar du dina kontouppgifter

1. Logga in i appen.

2. Tryck på kontot.

3. Tryck på “Detaljer”.

Nu kan du se ditt kontonummer. De första fyra siffrorna i ditt kontonummer är ditt clearingnummer.

Såhär lång tid tar en banköverföring

En banköverföring tar 1-3 bankdagar att skicka och ta emot.

Beloppsgränser vid överföringar

Ja, vi har två gränser för banköverföringar från Lunar-konton. Du kan överföra max 100.000 kr per överföring och totalt 200.000 kr per dag.

Läs mer om våra priser och gränser i vår prislista.

Överföring till fel bankkonto

Kontakta vår kundsupport via chatten i appen eller via telefonnummer 010 555 85 05. Om transaktionen inte hunnit clearas finns det en chans att vi kan stoppa överföringen. Om det är för sent att stoppa överföringen kan vi som bank hjälpa dig genom att ta reda på var pengarna har skickats och kontakta mottagarbanken. Viktigt att notera är att vi inte kan driva fallet vidare om mottagaren inte svarar eller skickar tillbaka pengarna.