Tillbaka

Hur kommer jag igång med att investera?

Det är väldigt enkelt att investera med Lunar Invest. Först behöver du öppna ett konto. Detta gör du genom att logga in i appen och klicka på “Produkter” som du hittar längst ner till höger i appen. Därefter trycker du på “Invest”.

Du kan nu trycka på “Öppna ett konto”, sedan behöver du bara gå igenom registreringsprocessen och vänta på att kontot godkänns. När detta är gjort är du redo att börja investera. Du kan till exempel börja med hitta alla dina favoritaktier under “Utforska”. Du kan sedan följa dem genom att trycka på stjärnan uppe i det högra hörnet när du kollar på en specifik aktie.