Tillbaka

Hur hanteras betalningen för mina extra konton om jag stänger ner mitt Premium?

Om du avslutar ditt Premium-abonnemang så kommer alla extra-konton övergå till en abonnemangsbetalning. Med Premium är 2 extra konton inkluderade i priset. Om du som Premium-användare öppnar extra konton och därefter avslutar Premium-abonnemanget, så kommer du bli debiterad 9 kr per extra konto.