Tillbaka

Vad händer när en användare säger upp sin Premium- eller Pro-prenumeration och samtidigt är ägare till det gemensamma kontot? 

Om man som ägare till gemensamma konton säger upp sin prenumeration så kommer de gemensamma kontot att övergå till ett vanligt extrakonto. Därmed kommer medlemmarna av de gemensamma kontot att tas bort.